Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@14:26:37 GMT

کیت تشخیص سریع کرونا در همدان ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۷۴۷۹

کیت تشخیص سریع کرونا در همدان ساخته شد

به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ عباس افخمی در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: کیت تشخیص سریع کرونا با همکاری و تلاش مشترک محققان دانشگاه بوعلی‌سینا و دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) ساخته شده و مورد تأیید سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه کیت تشخیص سریع کرونا ساخت شرکت دانش بنیان همدان به تولید انبوه رسیده است، اضافه کرد: این کیت ظرف مدت ۱۵ دقیقه نتیجه‌ تست را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افخمی با اشاره به اینکه کیت تشخیص سریع ویروس کرونا در این شرکت بومی سازی شده و مشابه داخلی ندارد، خاطرنشان کرد: این کیت تشخیصی می‌تواند برای بیماران سرپایی مورد استفاده قرار گرفته و دسترس‌پذیری افراد در مناطق دور دست و محروم در نقاط مختلف شهری را فراهم کند.

عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه بوعلی سینا همدان یادآور شد: این شرکت دانش بنیان با استفاده از محققان جوان توانسته این کیت‌ها را تولید کند.

وی یادآور شد: این کیت ها می‌توانند زنجیره بیماری کووید ۱۹ را قطع کنند و به عبارتی در بیماریابی نقش بسیار چشمگیری دارند.

افخمی در رابطه با مزیت‌های استفاده از این کیت نسبت به موارد مشابه خارجی نیز، گفت: به علت تحریم‌های موجود، در خرید کیت‌های خارجی خیلی موفق نبودیم و از طرفی وقتی یک محصول بومی به تولید انبوه برسد، به صورت قطعی با هزینه‌ کمتری در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است، در این طرح علاوه بر دکتر عباس افخمی، دکتر طیبه مدرکیان استادتمام شیمی تجزیه و عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا، حسین خوش‌سفر، دکتر اکبر خان‌محمدی و دکتر پگاه هاشمی از دانش‌آموختگان همین دانشگاه نیز مشارکت داشته‌اند.

48

کد خبر 1491414

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان همدان کیت تشخیص سریع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی

 روز گذشته (۶ اردیبهشت) رئیس بیمارستان شریعتی تهران درگذشت متخصص این بیمارستان را تسلیت گفت.

به گزارش زی‌سان به نقل ازخبرآنلاین، احمدرضا جمشیدی در پیامی نوشت: «خبر اندوه بار درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران موجب تأثر و تألم جامعه دانشگاهی گردید. دکتر آل سعیدی جزو نوابغ و افتخارات دانشگاه بود و از دست دادن ایشان غم بزرگی را بر پیکر دانشگاه و بیمارستان به جای گذاشت و یاد ایشان برای همیشه برقلب و ذهن ما نقش خواهد بست.»

بعد از خبر درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی، امروز ۷ اردیبهشت، مهدی عبدوس، پزشک، در شبکه اجتماعی ایکس پرده از خبری تلخ برداشت، به گزارش پایگاه خبری چند ثانیه او در توئیتی نوشت: «خانم دکتر سمیرا آل سعیدی فوق تخصص روماتولوژی از میان ما رفت ایشان روز قبل پلن دارویی ‎خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده، آنها موضوع را جدی نگرفته و سر به سر ایشان هم می‌گذارند، مرحوم به گواهی همکاران، خوش اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است. شاید در لحظات آخر زندگی گفته من زنی هستم که دنیا را روی انگشتان خود می‌چرخانم، اما از پس دلتنگی‌هایم بر نمی‌آیم. پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند آنها سرمایه کشور هستند احترام را حفظ کنید تنهای‌شان نگذارید.»

سال‌ها است که نظام بهداشت و سلامت با مسئله خودکشی پزشکان، پرستاران و رزیدنت‌ها مواجه است، موضوعی که هر بار با انتشار خبر یک خودکشی دیگر به صدر اخبار برمی‌گردد.

سمیرا آل سعیدی، دانشیار روماتولوژی

tags # خودکشی ، مرگ سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • حمایت جامعه دانشگاهی آبادان و خرمشهر از جنبش دانشجویی جهان علیه صهیونیست ها
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • همه چیز درباره بخش نوعی نگاه، فیلم کوتاه و سینه فونداسیون کن ۲۰۲۴
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟