Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان گفت: معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان با ۴ ماموریت و با رویکردی مسئله محور در حال فعالیت است.

بهنام محمدی، مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اقدامات اعضای این معاونت گفت: برای تشریح فعالیت‌های معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان لازم است که به ۴ ماموریت این معاونت اشاره کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اولین ماموریت که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده بحث هدایت تحصیلی دانشجویی که به طرح راه جامع مهندسی معروف است و برای مسئله محوری دانشجویان به منظور یافتن آینده شغلی ورودی‌های جدید رشته‌های مهندسی است.

محمدی خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان با افراد موفق، ظرفیت و نظام سائل رشته خودشان آشنا شده و به صورت کامل با فضای صنعتی آن برخورد می‌کنند. همچنین برای کسب تجربه بیشتر به بازدید علمی از مراکز و کارخانجات موفق در عرصه‌های مربوطه می‌پردازند. تا اردیبهشت سال آینده درگیر پیاده سازی این طرح هستیم و در نظر داریم به جز رشته‌های فنی برای رشته‌های دیگر نیز این ظرفیت را به کار بگیریم.

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان افزود: طی گام‌های بعدی این طرح تا آخر آذر ماه در دانشگاه‌های ملایر، بوعلی سینا، صنعتی و آزاد همدان انجام و برنامه ریزی برای رسیدگی به امور جاری داشجویان در طی تحصیل به صورت مجازی ارائه می‌شود.

وی یادآوری کرد: ماموریت بعدی راه اندازی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی و حمایت از هسته‌های پژوهشی بر اساس منویات رهبری است. در این ماموریت ما به سمت مسئله محور کردن هسته‌ها حرکت می‌کنیم و به جای حل مسائل به ریشه آن‌ها می‌پردازیم. بسیج دانشجویی همدان مرکز تحقیقاتی در دانشگاه‌های گوناگون را با دو هسته راه اندازی کرده است. دانشگاه ملایر و بوعلی سینا من جمله این دانشگاه هاست که مراکز تحقیقاتی شان به ترتیب با دو هسته (رباتیک و مهندسی مواد) و (مهندسی شیمی و مکانیک) در حال تاسیس است.

بهنام محمدی گفت: البته یک سری حمایت‌ها هم از جانب بسیج دانشجویی از این مراکز صورت گرفته و کار اعضای آن در شرف ثبت قرار دارد. ماموریت سوم معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان طرح ملی شمسا است که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده که در آن اعضا به شناسایی مسائل استان در زمینه‌های مختلف من جمله علم و فناوری می‌پردازند. مسئله ناباروی من جمله اموری بود که از سمت اعضای هسته در رویداد پیشگام همدان دنبال شد.

مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی همدان تاکید کرد: ماموریت چهارم معاونت علمی ترویج فعالیت‌های علمی توسط بسیج دانشجویی است که سعی کردیم با ارتباط با رسانه‌ها و تشکل‌های دانشجویی دستاورد‌های علمی دانشجویان را بازتاب بدهیم. بسیج دانشجویی در گذشته صرفا به یادواره‌های شهدا و طرح‌های ولایت مربوط بود، ولی اکنون فعالیت علمی و دستاورد‌های پژوهشی جزو لاینفک اقدامات بسیج دانشجویی است. همچنین در نظر داریم باتوجه به هفته پژوهش از برترین‌های علمی بسیج دانشجویی تقدیر لازم را بع عمل بیاوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی همدان معاونت علمی دانشجویان بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری

محمدامین دهقانی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین مناطق محروم استان چهارمحال و بختیاری در اردوی جهادی جهادگران این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ این واکسیناسیون  توسط ۲۰ دانشجوی بسیجی دکترای دامپزشکی واحد شهرکرد به مدت چهار روز در مناطق محروم و صعب‌العبور اوره و بارز شهرستان لردگان از توابع این استان چهارمحال و بختیاری انجام شد.

وی واکسیناسیون، انگل‌تراپی، معاینه و درمان و آموزش عشایر را از مهم‌ترین اهداف این اردوی جهادی عنوان کرد و افزود: بیماری‌های انگلی، انتروتوکسمی وآگالاکسی ازجمله بیماری‌های رایج در منطقه اوره و بارز بودند که با تلاش جهادگران وضعیت دام‌های منطقه بهبود یافت.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: گروه جهادی حضرت ولی‌عصر (عج) بسیج دانشجویی دامپزشکی این واحد دانشگاهی با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بسیج سازندگی استان، واحد شهرکرد، بسیج دانشجویی، اداره کل دامپزشکی استان و شبکه دامپزشکی لردگان و با همراهی محسن جعفریان دهکردی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد موفق به برگزاری این اردوی جهادی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان