Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@18:05:38 GMT

پژوهشگران برتر همدان معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۱۴۴۳

پژوهشگران برتر همدان معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، امشب در مراسم اختتامیه هفته پژوهش استان همدان که در بستر فضای مجازی برگزار شد، پژوهشگران برتر دانشگاهی، دستگاه‌های اجرایی و فناوران برتر استان معرفی شدند. 

به همت اساتید و پژوهشگران همدانی  ۱۵ هزار و ۸۶۳ مقاله علمی از استان در اسکوپوس به چاپ رسیده است و سهم همدان در مقالات کشوری ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد است این در حالی است که جمعیت استان ۲ درصد از جمعیت کشور را شامل می شود و این بدان معناست که در همدان تولید مقاله بیشتر از نسبت جمعیتی آن است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا در این آیین گفت: در مقالات اسکوپوس ۱۰ نویسنده پرکار همدانی فعالیت دارند که بیشترین مقاله هم به نگارش دکتر سعیدی جم با ۳۴ مقاله می باشد.

یعقوب محمدی‌فر با بیان اینکه در همدان ISJ استاد در لیست یک درصد دانشمندان پراستناد ISI قرار دارند، عنوان کرد: در همین راستا در لیست دو درصد دانشمندان پراستناد نیز نام ۱۱ استاد دانشگاهی همدان وجود دارد که بیشتر آنها از دانشگاه بوعلی است.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۲۹ مقاله در استان با مشارکت نویسندگان خارجی چاپ شده است، بیان کرد: ارتباط خوبی بین اساتید و پژوهشگران استان با نویسندگان خارجی وجود دارد که سبب شده ۵۹ درصد مقالات با همکاری نویسندگان خارجی به چاپ برسد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا افزود: در تولید مقالات علمی استان ۱۷ درصد موضوعات پزشکی، ۱۰ درصد فنی و مهندسی، هشت درصد شیمی، هفت درصد علوم پایه و هفت درصد هم بیوشیمی به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه‌های همدان در بین دانشگاه جهان از نظر اکسپوس گفت: بیشترین مقالات و ارتباط علمی استان با ۸۲ مورد با کشور آمریکا، ۵۶ مورد استرالیا، ۴۶ مورد ایتالیا، ۴۲ مورد کانادا، ۳۵مورد چین. ۲۷ مورد آلمان و... اتفاق افتاده است.

محمدی‌فر عنوان کرد: برای هفته پژوهش امسال از بین ۷۵ پرونده و مقالات ارسال شده به کمیته پژوهشگران برتر دانشگاهی ۲۵ پژوهشگر برتر انتخاب شده‌اند شامل یک نفر در بخش هنر و معماری، پنج نفر کشاورزی، پنج نفر فنی و مهندسی، سه نفر علوم پزشکی، پنج نفر علوم پایه و ۶ نفر هم در علوم انسانی است.

وی افزود: ۴۵ پرونده از ۲۳ دستگاه اجرایی استان به کمیته انتخاب پژوهشگران دستگاه اجرایی ارسال شد که از بین آنان ۱۰ نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شده‌اند.

بر این اساس اسامی ۴۷ پژوهشگر و فناور برتر در استان همدان به شرح ذیل است

پژوهشگران برتر حوزه ی علوم انسانی؛ علی یلفانی، حسن سودمند افشار، فردین مرادخانی و ابوالقاسم یعقوبی از دانشگاه بوعلی سینا، نصرالله عرفانی از دانشگاه پیام نور و سعید آریان پوران از دانشگاه ملایر به عناوین برتر دست یافتند.

پژوهشگر برتر در حیطه علوم پایه، علیرضا کمکی از دانشگاه علوم پزشکی، محمدعلی زلفی گل، دکتر پوریا عصاری، دکتر بابک ژاله از دانشگاه بوعلی سینا و فرشید میرزایی از دانشگاه ملایر و در حوزه ی هنر و معماری نیز حسن سجادزاده از دانشگاه بوعلی سینا عناوین برتر را به خود اختصاص دادند.

در حوزه علوم پزشکی، لیلا جهانگرد، فرشید رحیمی بشر و شیوا برزویی از دانشگاه علوم پزشکی برتر شدند و در حوزه فنی و مهندسی آرش فتاح الحسینی، غلام حسین مجذوبی، جواد بهنامیان دانشگاه بوعلی، محمود مرادی از دانشگاه ملایر و اکبر حیدرپور از دانشگاه صنعتی همدان حائز رتبه‌های برتر شدند. 

در بخش کشاورزی نیز دکتر سهیل سبحان اردکانی از دانشگاه آزاد اسلامی، محسن جلالی، فخرالدین صالحی، رضا موحدی بوعلی از دانشگاه بوعلی سینا و عیسی سلگی از دانشگاه ملایر به عناوین برتر دست پیدا کردند. 

در حوزه پژوهشگران برتر دستگاه های اجرایی؛ جمال قره خانی از اداره کل دامپزشکی، مهدی رضایی از اداره کل هواشناسی، پژمان کرمی از دانشگاه علوم پزشکی، مهدی کاظمی علوم از بانک ملی ایران، نسیم انصاری از اداره کل کتابخانه ها، امین نجفی از آزمایشگاه مکانیک خاک، حجت الله قرائی از دانشگاه علوم پزشکی، خلیل بیگ محمدی از حوزه هنری، امین نجفی از دانشگاه فنی و حرفه ای و خلیل میرزایی از جهاد دانشگاهی حائز عناوین برتر پژوهشی در حوزه ی کارمندی شدند. 

در حوزه فناوران برتر استان همدان، مجتبی اسماعیلی از شرکت آترین آذین فناور، مصطفی ستاری از شرکت ربات ماشین پویا، سبحان عبدالملکی از شرکت پردازش برتر غرب ، بابک عزتی رنجبر از شرکت باد رنگ طب کوهستان، حمید شاهنجرینی از شرکت الکترونیک رایان نیک، بهروز محمودی از شرکت مزرعه هوشمند ایرانیان، سید یاسر وفایی از شرکت الوند فارمد پارس، بنیامین جلیلی از شرکت مازو ژن رازک کالا، سینا خیلی از شرکت زیما شیمی غرب، احمد پیروی به عنوان از شرکت قطعه سازان شوکت حائز رتبه های برتر شدند. 

همچنین جعفر خلیلی مدیر عامل شرکت شیر پگاه و حسن چهل امیران مدیرعامل شرکت ماشین زراعت همدان به عنوان واحدهای تحقیق و توسعه برتر استان معرفی شدند.

انتهای پیام/ 3140/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف همدان پژوهش دانشگاه پژوهشگران رئیس دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه ملایر پژوهشگران برتر عناوین برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته‌اند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

وی بیان کرد: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده در سال جاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • پایان رقابت‌های قهرمانی کاراته کشور با معرفی نفرات برتر+فیلم
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه