Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: طی یک سال گذشته 98 عنوان کتاب دانشگاهی در استان همدان منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، یعقوب محمدی‌فر با تأکید بر برگزاری نمایشگاه‌ها در حوزه فرهنگی، اظهار کرد: نمایشگاه‌ها فرصتی هستند تا آخرین تولیدات هر بخش در معرض دید عموم قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه کتاب بهترین ابزار بشر در طول تاریخ است، یادآور شد: برگزاری نمایشگاه سراسری کتاب فضایی را فراهم می‌کند تا تازه‌های نشر کشور در اختیار علاقمندان قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی‌فر همچنین تصریح کرد: افرادی که در طول سال شرایط مراجعه به کتاب‌فروشی‌ها و خرید کتاب‌های موردنظر خود را ندارند، می‌توانند به واحدهای انتشاراتی دست پیدا کنند.
وی با اشاره به حضور نویسندگان و مؤلفان در نمایشگاه‌های کتاب، یادآور شد: نمایشگاه فرصتی را ایجاد می‌کند تا علاقمندان با نویسندگان و ناشران دیدار کنند.
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه در یک سال اخیر، 98 عنوان کتاب دانشگاهی در استان همدان به چاپ رسیده است، گفت: نشریات در دانشگاه‌ها در طول سال منتشر می‌شوند اما علاوه بر این باید در چاپ دیجیتال نیز با جدیت وارد شد.
وی اضافه کرد: در نمایشگاه کتاب نیز پرداختن به نشر دیجیتال یک ضرورت به شمار می‌رود و امید می‌رود در راستای توسعه این نوع نشر، در دوازدهمین نمایشگاه کتاب مورد توجه قرار بگیرد.
محمدی‌فر خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی‌های لازم در دانشگاه بوعلی‌سینا برای استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان از نمایشگاه سراسری کتاب همدان، انجام خواهد شد.
گفتنی است دوازدهمین نمایشگاه سراسری کتاب همدان از 18 تا 23 دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب همدان دانشگاه نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • انتشار ۳ نمایشنامه
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان