Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم اندیشی نمایندگان اقشار و معتمدین همدان با حضور معاون سیاسی وزیر کشور عصر امروز با حواشی و مطالب متنوعی همراه شد..

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو،  شب گذشته نشست هم اندیشی نمایندگان اقشار و معتمدان همدان با  حضور جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور به میزبانی استانداری همدان برگزار شد که با حاشیه‌های بحث برانگیزی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختلاف بین گروه‌های اصلاح طلب زیاد شده است

نخستین نماینده اقشار چشمه قصابانی نماینده حزب ایثارگران اصلاح طلب در استان همدان بود. وی در ابتدای سخن خود با وجود اینکه اعلام کرد من نمی‌دانم در این جلسه باید درباره چه چیزی صحبت کنم از همان ابتدا وظیفه قانونی شورای نگهبان که نظارت استصوابی برای انتخابات است را زیر سوال برد.

وی بابیان اینکه ما به شدت نگران رد صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان هستیم، گفت:ما در خواست داریم در این مورد وزارت کشور با شورای نگهبان صحبت کند تا معیار تائید صلاحیت افراد بر اساس سلامت آنها باشد نه انتقادات و موضع گیری ها.

چشمه قصابانی با اشاره به اینکه ما افراد بسیاری داریم که سال‌ها سابقه نمایندگی مجلس و دیگر مدیریت‌ها را در کارنامه خود دارند اما اگر نامزد انتخابات مجلس شوند فوری رد صلاحیت می‌شوند، افزود: ما از وزارت کشور می‌خواهیم با شورای نگهبان صحبت کرده و اعلام کند معیار رد صلاحیت افراد مواضع آنها یا انتقاداتشان نباشد بلکه میزان شایستگی آنها را ملاک قرار دهد.

وی با بیان اینکه مجلس امروز ما نیز مفید نیست،  ابراز کرد: باید کسانی را انتخاب کنیم که به درد مردم بخورند افرادی که می‌شناسیم  و می‌دانیم فردا پاسخگوی مردم هستند.

نماینده حزب ایثارگران اصلاح طلب همدان با اشاره به اینکه با نظارت استصوابی شورای نگهبان فکر نمی‌کنم چنین افرادی وارد مجلس شوند، عنوان کرد:  مسئله رد صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان در شهرستان‌ها بسیار بیشتر است.

وی با گلایمندی از بروز تشدد و اختلافات عمیق در جریان اصلاح طلبی مطرح کرد: اختلاف بین گروه‌های اصلاح طلب زیاد شده است آنقدر که دیگر اصولگرایان با ما کار ندارند چرا که می‌گویند اینها با خودشان درگیرند.

چشمه قصاباتی خطاب به معاون وزیر کشور ابراز کرد:  باید وزارت کشور وقتی کسی درخواست تاسیس حزبی را می‌دهد شرایط وی را بررسی کند  تا معلوم شود چه کسی است.

وی عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر تعداد احزاب موجود در کشور  زیاد شده است در حالیکه ما نیازی به وجود 15 یا 16 حزب نداریم بلکه همان 4 حزب در استان کافی است.

اگر زنان در آموزش و پرورش یا بهداشت شاغل نبودند آمار اشتغال زنان در ادارات فاجعه بود

از دیگر افرادی که پشت تریبون قرار گرفت تا نظرات خود را بیان کند مهرپویا نماینده بانوان ورییس پژوهشگاه معلم استان همدان بود.

وی عدم حضور فعال زنان در مباحث اقتصادی، خانه داری زنان، عدم به کارگیری زنان در بدنه و ساختار مدیریتی دولت و دیگر مسائل مربوط به جریان فمنیستی را مورد مطالبه قرار داد.

مهرپویا در سخنان خود تصریح کرد: اگر میزان حضور زنان در آموزش و پرورش و یا بهداشت و درمان نبود آن وقت آمار اشتغال زنان در ادارات و غیره فاجعه بود.

اصلاح طلبان افراد مورد تایید کانون‌ها را معرف کنند تا در انتخابات با شکست رو به‌رو نشوند

سخنران سوم حجت الاسلام قمری نماینده طلاب و مدیر آموزش و پرورش قهاوند بود، نماینده‌ای که پس از اعتراض حجت الاسلام نظیری مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان مبنی براینکه شما چگونه نماینده طلاب همدانی هستید در حالیکه آیت الله موسوی به عنوان رئیس حوزه‌های علمیه همدان از چنین چیزی خبر ندارد، از موضع خود عقب نشینی کرده و گفت من از جانب خود سخن می‌گویم!

وی نیز با بیان اینکه ما در استان 20 حوزه علمیه، 77 شهید روحانی 6 هزار طلبه 3 آزاده روحانی و 31 جانباز داریم، گفت: همان گونه که مرفه بودن یک طلبه آسیب به شمار می‌آید فقر وی نیز برای جامعه یک آسیب است.

قمری بیان کرد: آموزش و پرورش بهترین فرصت تبلیغی برای طلاب است هرچند اعتبار چندانی نیز برای این کار در اختیار آموزش و پرورش قرار نمی‌گیرد و آن اندک اعتبار نیز با تاخیر یک ساله به طلاب پرداخته می‌شود که نارضایتی آنها را در پی دارد.

وی تصریح کرد: طلاب حوزه علمیه عمدتا مشغول تحصیل هستند و به جناح خاصی تعلق ندارند به همین دلیل بی انصافی است که به آنها نسبت سیاسی و جناحی بدهیم.

مدیر آموزش و پرورش قهاوند ابراز کرد: در بحث انتخابات نیز لازم است اصلاح طلبان نامزدهایی که مورد تائید کانونها هستند معرفی کنند تا سبب شکست در انتخابات نشوند.

فرهنگ می‌تواند جامعه را نجات دهد

نفر بعدی ترکمان فعال سیاسی فرهنگی هنری بود. وی نیز اظهار داشت: در استان 55 انجمن ادبی و فرهنگی داریم، استانی که زادگاه مفاخرو مشاهیری مانند باباطاهر، آیت الله معصومی ودیگر فرهنگ دوستان است.

وی تصریح کرد: فرهنگ می‌تواند جامعه را نجات دهد  به همین دلیل باید تمام نهادهایی که مرتبط با مقوله فرهنگ و هنر هستند به لحاظ اعتباری مشکلی نداشته باشند و بتوانند کارها را پیش ببرند.

فضای مجازی با انتشار خبر نادرست کار را از دست رسانه‌ای های اصیل گرفته است

مهرداد حمزه مدیر عامل خانه مطبوعات استان همدان سخنران بعدی این مراسم بود. وی نیز با اشاره به تدوین سند اطلاع رسانی در استان و تعامل خوب رسانه‌ها با دولت، خواهان رسیدگی وزارت کشور به مشکلات مالی رسانه‌ها شد.

وی  با بیان اینکه انتخابات منهای رسانه یک جای کارش می لنگد، ابراز کرد: ما در ماه‌های آینده انتخابات مجلس را پیش رو داریم اما واقعیت این است که رسانه‌ها از نظر خرید کاغذ و دیگر مسائل وضعیت خوبی ندارند.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان با انتقاد از عدم نظارت بر فضای مجازی عنوان کرد: فضای مجازی در ‌کنار فضای مثبتی که دارد سبب بروز آسیب نیز شده است و باید مدیریت شود چرا که  با انتشار اخبار نادرست کار را از دست رسانه‌ای های اصیل گرفته است موضوعی که در آینده دردسرساز می‌شود.

بهتر از این میشد جامعه را هدایت کرد

بهروز کارخانه‌ای از دیگر فعالان سیاسی اصلاح طلب نیز ابراز کرد: اگرچه تشکیل خانه احزاب در کشور اقدام خوبی است اما باید توجه کنیم که ناخشنودی، احساسات و هیجانات منفی، عدم انگیزه و بی تفاوتی در جامعه وجود دارد، موضوعی که سبب کاهش همبستگی در جامعه می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز شاهد کاهش تعارضات منفعت نیستیم، عنوان کرد: امروز حتی اگر شما در محدوده قانون هم حرکت کنید باز هم به شما گیر می‌دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اینکه جامعه‌ای هستیم که در کفه اولیه نیازها گیر کردیم، افزود: متاسفانه مسئولان ما اهل مطالعه نیستند، موضوعی که سبب روز مشکل می‌شود.

وی خطاب به معاون وزیر کشور تصریح کرد: سلام مارا به وزیر برسانید و بگویید بهتر از این می‌شد جامعه را هدایت کرد و تا انسان‌ها احساس امید و شکوفایی داشته باشند.

با سرکوب اصلاحات سبب شدیم کوتوله ها دانشجوها را به سمت جریان مارکسیستی ببرند

محمدی فر رئیس دانشگاه بوعلی و نماینده جامعه دانشگاهیان نیز بیان کرد: در حال حاضر 65 هزار و 661 دانشجو و 1800 عضو هیات علمی در دانشگاه‌های استان همدان فعالیت می‌کنند و ما می‌توانیم بگوییم با توجه به اینکه تقریبا در تمامی شهرهای استان دانشگاه داریم، استانی دانشگاهی به شمار می‌آییم.

وی با تشریح برخی مشکلات موجود در دانشگاه‌ها عنوان کرد: از جمله نکاتی که مایلیم مورد توجه قرار گیرد حمایت شورای تامین از مجوز سخنرانی‌ها در دانشگاه است به ویژه در زمان انتخابات که افراد تمایل دارند در این فضاها نیز حضور یافته و نکاتی را بیان کنند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: در برخی موارد ما شاهد بودیم که هنگام مطرح شدن سخنرانی فردی، برخی جریانها از طریق دادستانی ورود کرده و مانع از سخنرانی وی شده اند، موضوعی که اصلا زیبنده نیست.

وی درباره آسیب‌های موجود در جریان اصلاح طلبی نیز بیان کرد:  متاسفانه در سال‌های اخیر جریان اصلاحات را سرکوب کردیم و لیدرها را از بین بردیم و سبب شدیم کوتوله‌های اصلاحاتی در بین دانشجویان شکل گرفته و  با ایجاد فضای تک قطبی آنها را به سمت فضای مارکسیستی ببرند.

محمدی فر با بیان اینکه شورای صنفی ما سیاسی شده چون زمینه فعالیت سیاسی آنها را از آن طرف محدود کردیم، افزود: حتی کرسی های آزاد اندیشی نیز تبدیل به فضایی برای فعالیت یک جران خاص در دانشگاه شده است.

تامین اجتماعی در آینده پاشنه آشیل  دولت می‌شود

اصلانی نماینده خانه کارگر استان نیز ابراز کرد:  تحریم ها و سپردن اداره کارخانه‌ها به افراد ناتوان سبب بروز مشکلات بسیاری در عرصه اقتصاد شده است موضوعی که ما در شرکت‌هایی مانند  شرکت لرد صنعنی،کیوان و خوشنوش مشاهده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمام توان و استقلال کشور به مسئله تولید بار می‌گردد عنوان کرد: اگر ما امروز در عرصه سیاسی و نظامی صاحب اقتدار و استقلال هستیم برای این است که در عرصه تولید کار می‌کنیم.

نماینده خانه کارگر استان با اشاره به اینکه مدیران باکسوت اعتقادی به بازنشستگی ندارند اما قوانین ما طوری است که  امروز بیشتر افراد به سمت بازشستگی می روند بیان کرد: امروز ما بیش از 13 میلیون نفر نیروی کار و  3میلیون و 500 هزار نفر مستمری بگیر در کشور داریم  به همین دلیل معتقدیم با وضع کنونی تامین اجتماعی در آینده پاشنه آشیل کشور خواهد بود.

وزارت کشور مجور اتحادیه‌های دانشجویی اصلاح طلب را صادر کند

از دیگر افراد سخنران در این نشست محمدی از فعالان تشکل دانشجویی در استان بود که  با حمایت از سران فتنه سبب اعتراض برخی افراد  حاضر در جلسه شد.

وی پس از طرح  مسئله عدم صدور مجوز رسمی برای اتحادیه‌های دانشجویی اصلاح طلب از سوی وزارت کشور  به موضوع کاهش تیراژ نشریات دانشجویی و عدم دخالت در آنها حذف کامل نظارت پیش از چاپ بر نشریات و محدودیت‌های اعمال شده در آئین نامه انضباطی دانشجویان پرداخت.

موضع خود را نسبت به جریان فتنه صریحا اعلام کنید

حجت الاسلام نظیری مدیرکل تبلیغات اسلامی در اعتراض به سخنان نماینده نشریات دانشجویی خطاب به معاون وزیر کشور گفت: موضع خود را صریح و شفاف بیان کنید، شما امروز به عنوان نماینده دولت در این جلسه حاضر شده‌اید یا به عنوان یک شخص حقیقی؟

وی تصریح کرد: گویا مسائل این جلسه هدفمند طراحی شده است چرا که این جلسه با وقت و هزینه دولت تشکیل می‌شود اما مسائلی مانند جریان فتنه که خط قرمز ماست مورد تایید قرار می‌گیرد.

استاندار همدان در پاسخ به حجت الاسلام نظیری گفت: آرام باشید من مفصل در پایان جلسه در این باره توضیح خواهم داد. هرچند در پایان جلسه و با تکرار سوال حجت الاسلام نظیری استاندار همدان خطاب به وی گفت: امروز از آن ور افتاده‌ای  و به این مسئله گیر داده‌ای. معاون وزیر کشور نیز به جای شفاف کردن مواضع خود و دولت در برابر فتنه تنها به گفتن جمله "بگذریم"، بسنده کرد.

مدیرکل تبلغات اسلامی همدان خطاب به استاندار و معاون وزیر کشور مبنی براینکه خوب است صادق باشیم، بیان کرد: در جریان دولت، مقام دوم آن، نسبت صریح کذب به رهبری میدهد یا در همین جلسه فرد خود را به دروغ نماینده صنف روحانیت معرفی می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همدان دانشگاه بوعلی سینا دانشجویان اصلاح طلبان محمدی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟

نشریه اکونومیست در سرمقاله این هفته رشد اقتصادی هند به رهبری نارندرا مودی را مورد بررسی قرار داده است. از منظر این نشریه، باوجودی که آقای مودی قدم‌های مثبت بسیاری برداشته است، اما برخی نقاط ضعف او می‌تواند او را از تحقق وعده‌هایش بازدارد.

به گزارش اکو ایران، به گفته اکونومیست، انتظار می‌رود شش هفته دیگر نارندرا مودی در سومین دوره نخست وزیری برنده شود، که موقعیت او را به عنوان مهم‌ترین رهبر هند از زمان جواهر لعل نهرو تثبیت می‌کند. پیروزی انتخاباتی این پسر چای فروش در واقع نشان دهنده مهارت سیاسی او، قدرت ایدئولوژی ملی‌گرای هندی و فرسایش نهاد‌های دموکراتیک اوست. با اینحال نشان دهنده حسی میان رای دهندگان عادی و نخبگان هند درباره این است که او رونق و قدرت را برای هند به ارمغان می‌آورد.

هند نارندرا مودی تجربه‌ای از ثروتمند شدن در میانه جهانی زدایی و تحت رهبری قدرتمند است. اینکه آیا هند می‌تواند در طول ۱۰ تا بیست سال آینده به سرعت رشد کرده و از تنش دوری کند سرنوشت ۱.۴ میلیارد نفر و همچنین اقتصاد جهان را تعیین خواهد کرد. از منظر اکونومیست، فرمول مودی می‌تواند تا جایی کار کند، ولی درباره اینکه آیا موفقیت هند می‌تواند ادامه یابد و آیا این مساله به ماندن او در قدرت بستگی دارد سوالاتی وجود دارد.

هند با رشد اقتصادی ۶ تا ۷ درصد، سریع‌ترین نرخ رشد را در میان کشور‌های بزرگ دارد. داده‌‎های جدید نشان می‌دهند که اعتماد بخش خصوصی آن در بالاترین سطح از سال ۲۰۱۰ قرار دارد و درحالی که امروز پنجمین اقتصاد بزرگ جهان است می‌تواند تا سال ۲۰۲۷ به سومین اقتصاد جهان پس از آمریکا و چین تبدیل شود. نفوذ هند به روش‌های جدیدی نمایان می‌شود. شرکت‌های آمریکایی ۱.۵ میلیون کارمند در هند دارند، که بیش از هر کشور خارجی دیگری است. بازار سهام آن چهارمین بازار ارزشمند جهان است و بازار هوانوردی آن در رتبه سوم قرار دارد. خرید نفت روسیه توسط هند قیمت‌های جهانی را تغییر می‌دهد. افزایش ثروت به معنای افزایش نفوذ ژئوپلتیک است؛ پس از بالاگرفتن تنش در کانال سوئز، هند ۱۰ کشتی جنگی در خاورمیانه مستقر کرد.

اگر به دنبال یک "چین دیگر" هستید که با محوریت تولید ایجاد شد، آن هند نیست. این کشور در زمان رکود تجارت کالا و اتوماسیون تولید توسعه می‌یابد؛ بنابراین نیاز به مدل جدیدی برای رشد دارد. یکی از محور‌های این رشد "برنامه عظیم زیرساخت‌"هاست که بازار واحد گسترده‌ای را به‌هم پیوند می‌دهد. هند ۱۴۹ فرودگاه دارد و هرسال ۱۰ هزار کیلومتر جاده و ۱۵ گیگا وات ظرفیت انرژی خورشیدی اضافه می‌کند. برخی از این زیرساخت‌ها، چون پرداخت‌های دیجیتال، بازار‌های سرمایه مدرن و بانک‌ها نیز نامشهود هستند. همه این‌ها به شرکت‌ها امکان می‌دهد از اقتصاد مقیاس بهره ببرند.

محور دوم "رشد صادرات خدمات" است که به ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور رسیده است. تجارت جهانی در خدمات هنوز درحال رشد است و "شرکت‌های فناوری اطلاعات هند" مراکزی ایجاد کرده‌اند که تحقیق و توسعه و خدماتی، چون قوانین و حسابداری به شرکت‌های بین المللی عرضه می‌کنند. اما باوجود پردیس‌های فناوری شیک، هند همچنان یک جامعه نیمه روستایی است؛ و این مساله سومین و آخرین محور رشد را توضیح می‌دهد؛ مدل جدیدی از سیستم رفاه که در آن صد‌ها میلیون نفر از مردم فقیر هند پرداخت‌های انتقالی دیجیتال دریافت می‌کنند. داده‌های جدیدی نشان می‌دهند که سهم جمعیتی که زیر خط فقر جهانی ۲.۱۵ دلار در روز زندگی می‌کنند از ۱۲ درصد در سال ۲۰۱۱ اکنون به زیر ۵ درصد کاهش یافته است.

اما نارندرا مودی لایق چه میزان اعتبار است؟ موفق‌ترین سیاست‌های او از دستورالعملی استفاده می‌کند که در دهه ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ در هند ظهور کرد؛ اما هیچ ایرادی ندارد. او برای جلوبردن اصلاحات متوقف شده، نظارت شخصی روی تصمیمات مهم و سرکوب عقب مانده‌ها و مخالفان بوروکراسی قابل تقدیر است. برخی می‌گویند او "سرمایه داری رفاقتی" را پرورش داده است. با اینحال، گرچه برخی شرکت‌های بزرگ امتیازاتی گرفتند، تمرکز در تجارت درحال کاهش است، فساد محو شده است و کسب‌وکار‌ها تنوع بالایی دارند. اگر او پیروز شود هند به رشد قوی ادامه خواهد داد. سطح متوسط نیز همینطور خواهد بود: ۶۰ میلیون نفر بیش از ۱۰ هزار دلار در سال کسب خواهند کرد؛ که این تعداد تا سال ۲۰۲۷ به ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد.

بااینحال، هند با یک مشکل ترسناک روبروست. از یک میلیارد نفر جمعیت در سن کار این کشور تنها ۱۰۰ میلیون نفر شغل رسمی دارند و باقی اکثرا کار موقتی دارند یا بیکار هستند. نخست وزیر هند برای جذب برخی از نیروی کار از یک برنامه مشوق دولتی برای ارتقای تولید استفاده می‌کند. ولی حتی اگر این برنامه به اهداف خود برسد، تنها ۷ میلیون شغل ایجاد می‌کند.

از منظر اکونومیست، اقتصاد هند برای حفظ رشد خود باید اشتغال انبوه ایجاد کند. یکی از راه‌ها بزرگتر شدن بخش فناوری اطلاعات است که به عنوان یک قطب دیجیتالی سازی جهان عمل کند و مجموعه‌ای از صنایع صادراتی که مالی، غذا و دفاع را دربر می‌گیرد. هزینه کارگران در این صنایع نیز می‌تواند به نوبه خود در سایر بخش‌ها اشتغال ایجاد کند. یک بازار داخلی کارآمد و واحد بهره‌وری کلی را افزایش می‌دهد و رفاه هدفمند می‌تواند به کسانی که عقب مانده‌اند کمک کند. برای این منظور، هند باید آموزش و کشاورزی خود را متحول کند، و امکان مهاجرت بیشتر از شهر‌های شمالی پرجمعیت را به سمت شهر‌های جنوبی و غربی فراهم کند.

با این معیار‌های برجسته، نارندرا مودی حرف زیادی برای گفتن ندارد. حزب بهاراتیا جاناتا استعداد و ایده‌‎هایی دارد، اما بیشتر روی ایدئولوژی متمرکز است. رشد غیرلیبرالیسم، مخالفت سیاسی و آزادی بیان را محدود کرده است. این واقعیت که شرکت‌ها از مودی می‌ترسند می‌تواند علت عدم رشد سرمایه گذاری را توضیح دهد. روند آماده کردن عموم برای تغییرات اجتماعی گسترده در دهه ۲۰۳۰ به درستی آغاز نشده است و بازسازی آموزش، شهر‌ها و کشاورزی نیاز به همکاری دولت‌های محلی دارد، که توسط بهاراتیا جاناتا اداره نمی‌شوند، و همینطور گروه‌های اجتماعی که با اختلال مواجه هستند.

سوالی که درباره هند و اقتصاد وجود دارد این نیست که آیا نارندرا مودی پیروز خواهد شد یا نه، بلکه این است که آیا او رشد خواهد کرد. او در سن ۷۳ سالگی ممکن است قدرت مدیریت خود را روبه افول بیابد. برای ایجاد یک دستورکار اصلاحی جدید، در سطح چیزی که در دهه ۱۹۹۰ ظهور کرد، و برای تقویت یک اقتصاد مبتنی بر دانش که به مردم برای تفکر خود پاداش می‌دهد، او باید انگیزه‌های استبدادی خود را تعدیل کند. همچنین برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی بیشتر و یافتن یک جانشینی با تفکر رشد، حزب او باید "سیاست‌های شوونیستی" خود را مهار کند. اگر چنین نشود، ماموریت نوسازی ملی مودی، وعده‌های خود را محقق نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
  • دانشجویان معترض در آمریکا آقازاده‌های این کشور هستند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا