Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر یعقوب محمدی‌فر در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تبادلات بین المللی دانشگاه بوعلی سینا همدان با دیگر کشورهای جهان اظهار داشت: تفاهم نامه های زیادی با کشورهای دیگر امضا کرده ایم و همکاری هایی نیز با دانشگاه های روسیه، کانادا و ترکیه داشته ایم. با چند دانشگاه فرانسه وارد مذاکره شده ایم؛ یکی از آنها به امضای تفاهم نامه منجر شده و قرار است پروژه مشترکی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با دانشگاه های «باری» و «رم» ایتالیا، پروژه مشترک داشته ایم. دانشگاه بوعلی سینا همدان با چند دانشگاه آلمان هم کار مشترک انجام داده و حتی مدرس میهمان از این کشور آورده است. در سال های گذشته با انگلستان نیز همکاری هایی داشتیم. همچنین در میان کشورهای منطقه، 4 تفاهم نامه با دانشگاه های اقلیم کردستان امضا کرده و همکاری های مشترک با افغانستان را نیز آغاز کرده ایم.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان تصریح کرد: با 7 کشور دیگر گروه «دی 8» (هشت کشور اسلامی در حال توسعه شامل ایران، بنگلادش، مصر، اندونزی، مالزی، نیجریه، پاکستان، ترکیه) کار مشترکی به نام «دانشگاه بین المللی دی 8 را آغاز کرده ایم که فکر می کنم مهم ترین کار ما باشد.

محمدی‌فر خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی «دی 8» در کنار دانشگاه بوعلی سینا همدان تأسیس می شود. هدف‌گذاری ما این است که دانشجویان از 7 کشور اسلامی بیایند و در این دانشگاه درس بخوانند. گروه «دی 8» بیش از 20 سال است تأسیس شده و یکی از اهداف گروه، تأسیس دانشگاهی بود که سال ها محقق نشد و در نهایت این مأموریت به دانشگاه بوعلی سینا همدان محول شد.

وی افزود: اساسنامه تصویب و کارهای مقدماتی انجام شده است و دبیرکل گروه «دی 8» و معاونان وزرای 7 کشور عضو به همدان سفر کرده اند. کار را آغاز کرده ایم تا به مرحله جذب دانشجو برسیم. تا زمانی که دانشگاه بین المللی «دی 8» شکل بگیرد، زیر نظر دانشگاه بوعلی سینا همدان خواهد بود و بعد مستقل می شود. پیشوند «بین المللی» نشان می دهد استادانی از کشورهای عضو و حتی غیر عضو به همدان سفر خواهند کرد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان تأکید کرد: دانشگاه بین المللی «دی 8» می تواند از همه نقاط دنیا پذیرش بگیرد. البته پذیرش از ایران را ممنوع کرده ایم تا دانشگاه بین المللی «دی 8» به سرنوشت غمبار بعضی از دانشگاه های بین المللی ما دچار نشود و بین المللی بماند. دانشجویان از 7 کشور می آیند و حتی قرار است کشورهای عضو به دانشجویان خود، بورسیه بدهند. دانشگاه بین المللی «دی 8» شهریه پرداز است اما یک سری مزایا برای دانشجویان دارد.

محمدی‌فر درباره پروژه های مشترک با کشورهای اروپایی گفت: به طور مثال با ایتالیایی ها، دو کار انجام دادیم؛ یکی در زمینه بیماری های مشترک دام و انسان بود که با دانشگاه «باری» تفاهم نامه امضا کردیم. تحقیق دیگر در زمینه فعالیت های باستان شناسی بود که دوستان ما در تابستان سال گذشته، کاوش هایی نیز انجام دادند. همچنین در حوزه های ریاضی و معماری از اساتید مطرح و صاحب‌نام دانشگاه «هامبورگ» و «فرانکفورت» آلمان استفاده کردیم.

وی در پایان تأکید کرد: در زمینه جمعیت شناسی هم کار مشترک داشتیم، استادِ میهمان آوردیم و کارگاه ها و کلاس های مشترکی برگزار کردیم تا بتوانیم زمینه های بین المللی شدن را فراهم کنیم. ایجاد فرهنگ «بین المللی» بسیار مهم است و باید روی زیرساخت ها کار کنیم، مشکلات را ببینیم و آهسته به سمت هدف حرکت کنیم.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشگاه بوعلی سینا همدان دکتر یعقوب محمدی فر دکتر محمدی فر دانشگاه بوعلی تبادلات بین المللی دانشگاه بوعلی همدان دانشگاه بین المللی دی 8

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه بوعلی سینا همدان دانشگاه بین المللی دی 8

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899733

دیگر خبرها

  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پرسپولیس به سرنوشت استقلال دچار شد/ شمسایی، ناپلئونی به فینال رفت!
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • وقتی ب ام و به سرنوشت پراید و آر دی دچار بوده! (عکس)
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا